Dom > О нама


Х АНГЗХОУ ЗХЕНГЈИУ МАЦХИНЕРИ МАНУФАЦТУРИНГ ЦО., ЛТД. је професионални произвођач машина за пивење, ферментацију и дестилацију, који има напредни менаџмент тим, јак Р & Д тим и квалификоване раднике за пројектовање, производњу и тестирање производа. Такође, наш поуздан сервисни тим је увек спреман да нашим купцима пружа бољу услугу и реши проблеме за наше купце.

 

Наша компанија је свеобухватан и професионалан произвођач специјализиран за пројектовање, развој,   производњу, продају, уградњу и сервисирање опреме за пиво,   опрема за дестилерију,   танке за прераду хране и пића и још много тога!   Наши 4 основни производи су следећи:

1) Опрема за пиваре која укључује велики и средњи пројекат пиваре, систем сахаризације,   резервоар за ферментацију,   светлосни резервоар,   опрему за филтрацију, опрему за ширење квасца, систем за чишћење ЦИП-а и још много других помоћних уређаја који одговарају потребама пиваре.

       

2) Опрема за дестилерију која укључује нашу посуду и рефлуксне фотографије које се могу широко користити за дестилацију куће и лабораторијске тестове. Наш комплексни систем за дестилацију може се користити и за фабрике пиваре и винарије, као и за било какву врсту алкохолног духа.


3) Машине за исхрану и напитке, укључујући резервоаре за складиштење санитарних челика, резервоари за мешање, спремник за грејање и хлађење, резервоар за млијеко, резервоар за ферментацију, резервоари за топло чишћење, машина за емулгирање, крема за стерилизацију, опрема за ферментацију, опрема за стерилизацију, Сендвич котлови, чишћење на месту Машине и серије филтера.


4) Опрема за третман воде која укључује комплетан сет система за пречишћавање воде и сталну опрему за довод притиска воде.   Такође снабдевамо дијелове за пречишћавање воде, као што су прецизни филтери, филтри за картуше, мембранске куће, водоводни систем, системе за повратну осмозу и још много тога.   У компанији Зхенгјиу поносимо се пружањем највишег стандарда услуге кроз преузимање одговорности за утицај наших пословних купаца,   добављачи,   запослени,   заједнице, као и животна средина.


НАША НОВА ФАБРИКА Почетак од фебруара 2017

IMG_8311.JPG ИМГ_8317.ЈПГ

1 (23) .јпгIMG_7625.JPG

Map.png

Ево наше канцеларије у новој фабрици:


Ево новог творничког видеа са нашим запосленима на састанку сваког јутра:

Ми ћемо разговарати о производном програму свакодневно, направити план рада.

Factory Meeting .jpg

Ево стара фабричка видео емисија са нашим запосленима стара фабрика (раније једна): 正久全体合照.JPG