Dom > Izložba > Sadržaj

Alkohola/etanol destilacije opreme proizvođača lonac i dalje Destilacija

?Opis proizvoda

Pet kolona 3-efekat destilacije proces naša kompanija dizajnira i proizvodi najsavremenijom opremom za pet kolona 3-efekat destilacije. Taj novi proces je podignut na osnovu tradicionalnih pet kolona. Ključ ovog procesa je metode za grejanje, paru direktno zagreva jednu kolonu i prenosi toplotu u druge 4 kolone za postizanje tri efekta termalne spojnica i efekti za štednju energije. Kada je u pitanju efikasnost električne energije, to možete sačuvati 50% struje i izbegavajte na popravku CIRKULACIONE pumpe i takođe produžite radni životni ponovnom kotlova.


FunkcijeServis

Pre-prodaja usluga:

1. slobodan izrade ponude "," zanat "i" Tehnički vodič.

2. možemo pružiti svoju firmu i #39; s kvalifikacija za certifikaciju i crteži.

3. možemo učiniti prilagođeni proizvoda po customerand #39; s potrebama.

After sale usluga:

1. pružamo dugoročne after prodaju usluga.

2. zahvaljujući kotaciju naša oprema je FOB cena koja isključena optužbe od vrata do vrata usluge. Ako je potrebno, mogu da vam nam tehničar otklanjanja mašinu vazduh kartu, vizu, smještaj i rad troškom obezbedio tvoju zabavu. Ili možete da pošaljete svoje tehničar naše kompanije naučiti tehnike.

3. u međuvremenu, možete nazvati ili e-poruke na obratite se neko relevantno pitanje, s obzirom da imamo posebnu liniju after prodaju usluge. Ili da komunicira na mreži i reši probleme.

Pakovanje andamp; Dostava

Ambalaže Detalji: Vozi na moru Standardni paket

Detalji o dostavama: 30-35 dana nakon rata primio