Широкопојасни систем опреме за пиво пива

Широкопојасни систем опреме за пиво пива

Основне информације Ми смо професионални произвођач опреме за пиво пиву и производимо опрему за пивоваре са дневним излазом од 100Л до 2000Л. Најбоља решења и нацрт пројекта могу се направити за ваш план опреме за пиво у складу са вашим захтевима, па желите да нам кажете шта је ...

Detailed description

Основни подаци

Пакет: Црате Спецификација: ЦЕ / ИСО9001
Заштитни знак: Зхенгјиу машина Поријекло: Хангзхоу, Кина
Обим опреме пива: 500Л Пиво Бревпуб Опрема Материјал: С. С 304
Ознака: 84384000 Капацитет производње: 60 ком / година Према продаји

Ми смо професионални произвођач опреме за пиво пиву и производимо опрему за пивоваре са дневним излазом у распону од 100Л до 2000Л. Најбоља решења и нацрт пројекта могу се направити за ваш план опреме за пиво у складу са вашим захтевима, тако да бисте желели да нам кажете које су ваше потребе и пошаљите нам више информација, даћемо вам најбољу услугу.

Ово је комплетан систем пива за Пиваре. Пиварска опрема пива је добар избор за паб или ресторан који пије пиво за купца на сцени. Поред тога, можемо снабдевати и пиварску опрему пива. Такође имате могућност да напуните пиво у бачве или бочице како бисте поставили фабрику пива за пиваре.

Желите да примите вашу расправу. Хвала.


Зхенгјиу машине је једна од водећих произвођача и добављаца система опреме за припрему пивских система за пиво у Сједињеним Америчким Државама. Добродошли у куповину нашег попуста и јефтиног система за пивоваре пива за велику количину пива или велепродајни систем пива за опремање пива у Великој Британији направљен у Хангжу Кина из наше фабрике.

Hot Tags: Кина, Хангзхоу, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтина, ниска цијена, купују попуст, направљени у Кини
Srodni proizvodi
Feedback