Dom > Novosti > Sadržaj

П: Који елементи одређују цену пиваре највише?

П: Који елементи одређују цену пиваре највише?

Постоје 4 аспекти који одређују цену пиваре: величина серија, годишњи капацитет, завршава и аутоматизације.


П: Које величине пиво пивара зграда ми је потребно?

За Бревпуб пуно зависи од тога шта је ваш годишњи обим је и колико различитих врста пива желите да понудите. Минимална површина почиње на око 20м2. Ту су и неки захтеви процена области у нашој различитим пиваре система у спецификацији горе.
За мицробревериес главни фактор је годишњи обим. За мале мицробревериес површине од 300м2 је често више него довољна.
За детаље о свом пројекту, можемо вам дати тачне димензије и захтеве.


П: Да ли могу да скувати све врсте пива на пива опрему Тиантаи?

За разлику од система отвореног суда за ферментацију, углавном се користи у Источној Европи и Немачкој, сви стилови пива може пиво са нашим системом. То значи да широк спектар алес и лагери могу бити. С обзиром на заразни стил Ламбицс, не препоручујемо кува или паковање ових пива на заједничке опреме.


П: Колико дуго траје опрема пиво?

С обзиром на чињеницу да је већина елемената у пивари од нерђајућег челика, дуговечност пиваре је висока. С обзиром на правилно одржавање и пажљива употреба хемикалија, пивара може интензивно користити за око 20 до 30 година. За неке елементе као што су пунила и Лабелерс са пуно покретних делова и краћи животни век треба узети у обзир и одржавање ће бити потребно, у зависности од употребе.


П: Можеш ли ми помоћи са целог пиваре пројекта?

Наша мисија је да помогнемо нашим клијентима са њиховим пива потребама од почетка до краја и изгради дугорочан однос са њима. Ми вам можемо помоћи у свим аспектима вашег пива потреби или раде са једним од наших партнера да се прилагоди вашим потребама.

Контактирајте ме и узми своју професионалну саветника!

Плс. Коришћење е-поште, ВхатсАпп или Фацебоок Мессенгер, ја не могу да прихвате мишљење у повратним овог веб сајта, Хвала.

Par: ne

Sledeći: ne